Pintér Bence: Dézsi Csaba András ismét visszaél a hatalmával

2024.08.14. 08:12
Pintér Bence – aki megnyerte a június 9-i önkormányzati választást Győrben és októbertől átveszi a városvezetést – olyan információk birtokába jutott, melyek szerint a jelenlegi polgármester, a fideszes Dézsi Csaba András görcsösen ragaszkodik a hatalmához és vissza is élne vele. Pintér arra kéri a kormánypárti politikusokat, hogy ilyen lépésekkel ne akadályozzák az októbertől kezdődő közös munkát.

Görcsösen ragaszkodik hatalmához Dézsi Csaba András, annak ellenére, hogy június 9-én a győriek megvonták tőle a bizalmukat. A választások után az októberben leköszönő polgármester először a Győr-Szol nevű közszolgáltatót próbálta einstandolni. De Pintér Bence a nyilvánosság erejével megakadályozta, hogy Dézsi Csaba András utolsó szövetségese, a bukott fideszes megyefőnök, Németh Zoltán legyen a városüzemeltető cég vezérigazgatója – írták a Tiszta Szívvel Egyesület sajtóközleményében. 

Hozzátették: Pintér Bencének ugyanakkor tudomására jutott,

hogy Dézsi Csaba András ismét vissza akar élni a hatalmával, és a Győr Plusz önkormányzati médiumra akarja rátenni a kezét.

A Fideszes városvezető augusztusban rendkívüli közgyűlést hívna össze, amin a Győr Plusz Média élére egy lojális fideszest nevezne ki, hogy továbbra is ő irányítson. A Győr Pluszt ráadásul beolvasztaná a Győr Projekt Kft.-be, a Győr Projekt Kft. vezérigazgatónak pedig a korábban emlegetett emberét, a fideszes Németh Zoltánt nevezné ki.

Arra kérjük a fideszes politikusokat, hogy ha már teleplakátolták a várost a béke üzenetével, és mi is úgy gondoljuk, hogy békére van szükség, akkor ne ilyen lépésekkel akadályozzák meg az októbertől kezdődő közös munkát

– mondta el Pintér Bence legutóbbi Facebook-videójában, amely alább tekinthető meg: