Halálos baleset Bakonybélnél: a hátsó ülésbe szorulva nézte végig férje halálát egy idős nő

2024.08.18. 10:37
Egy baleset következtében az oldalára borult egy autó Bakonybélnél, amelyben egy idős pár utazott. Az asszony a hátsó ülésbe szorult és végtagjai megsérültek, a férfi pedig a vezetőülésben lelte halálát, amit felesége végignézett. Később a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a sérültet és a holttestet a roncsból. Hiába riasztottak mentőhelikpotert a helyszínre, a férfinél csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Bakonybélnél egy rosszul bevett kanyar után csapódott az út melletti dombolnalnak egy idős házaspár autója, majd a becsapódás után a gépjármű az oldalára dőlt. A 66 éves férfi vezette az autót, a felesége pedig a hátsó ülésen utazott.

A baleset után a nő beszorult és végtagsérüléseket szenvedett, nem tudott segíteni férjének.

végig kellett néznie a férfi halálát, akit már a kiérkező mentők sem tudtak megmenteni. 

A pápai hivatásos és a zirci önkormányzati tűzoltók siettek a helyszínre és vágták ki a jármű oldalát áramtalanítás után, hogy a párt ki tudják emelni a roncsból, de a férfinek már csak az élettelen testét találták a vezetőülésben. 

Perédi Péter, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa szerint több veszprémi mentőegyszéget és egy mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, a nő könnyebb végtagsérüléseit a helyszínen ellátták és stabil állapotban szállították kórházba.