Gáspár Győző kiakadt édesapjára, szerinte nem kellene dicsekednie új barátnőjével

2024.08.19. 12:58
Gáspár Győző szerint helytelen, hogy édesapjának 9 évvel a felesége halála után új kapcsolata lett. Testvére, Zsolti azonban másképp látja a dolgokat.

Gáspár Győző megharagudott az édesapjára, akinek 9 évvel a felesége halála után új kapcsolata van – írja a Blikk.

9 év után megnősült, szerelmes lett. Dicsekedik a faluban, hogy neki barátnője van. Szégyellje magát! Az én anyámból csak egy volt, az én anyámnak az emlékét végig kellett volna tisztelnie. Nem az, hogy wellnesshotelekben mutogatom, hogy nekem barátnőm van

– mondta Gáspár Győző.

Testvére, Zsolt szerint azonban nem kell foggal-körömmel ragaszkodni a hagyományokhoz. „Az idő halad, a világ változik, és nekünk, romáknak sem szabad ezekkel szembemenni. Arról nem beszélve, hogy apánknak joga van a boldogsághoz. Apám kérésére nem szeretnék sokat elárulni a hölgyről, aki az élettársa lett, mert bár Győző állítja, hogy mindenfelé büszkélkedik, ez valójában nem igaz. Csendesen élik az életüket, és egy nagyon jóravaló asszonykáról van szó” – mondta.

Nincs jóban a két testvér

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Gáspár Győző és Zsolt már egy jó ideje haragban álltak. Gáspár Zsolt ugyan keresi a békülés útját, azonban elmondta, hogy testvére letiltotta őt.

Nem tudok egyikükkel sem, csak a kisebb lánnyal, Virággal kommunikálni. Vele tudok közös nevezőre jutni. Szoktunk üzengetni egymásnak, jóban vagyunk

– mondta.

Júniusban Gáspár Zsolt ugyanis számos egészségi problémával küzdött, és több műtéten is átesett. Ám a betegségének egy pozitív hozadéka is volt: Gáspár Győzővel, akivel már egy jó ideje haragban voltak, rendeződni látszik a viszonyuk.