Meghalt az M7-esen keresztbe fordult kamion sofőrje

2024.08.25. 14:12
Több baleset is történt az utakon vasárnap délután. Az M7-esen Budapest felé már most élénk a forgalom, ráadásul a Szegerdői pihenőhelynél egy kamion keresztbe fordult, a sofőr életét vesztette. Az M1-esen Biatorbágy és Győr térségében is több több kilométeres a torlódás. Az M5-ösön is fennakadások vannak.

Keresztbe fordult egy kamion vasárnap kora délután az M7-es autópályán a Szegerdői pihenőhely kihajtójánál, a jármű a 178-as kilométernél a Budapest felé vezető sávokat teljesen elzárja, így áll a forgalom – közölte az Útinform a honlapján. A forgalmat a 168-as kilométernél lévő Sávolyi csomópontnál kiterelik.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez mentőhelikopter is érkezett. Az Országos Mentőszolgálat később közölte, hogy a kamion sofőrje meghalt. 

Az OMSZ tájékoztatása szerint a férfi nem a baleset, hanem rosszullét következtében vesztette életét.

Az Útinform arról is beszámolt, hogy már most élénk a forgalom az M7-es autópályán Budapest felé. Balatonvilágostól telítettek a sávok, Polgár környékén pedig lassulások is előfordulnak. Délután komolyabb torlódás kialakulására is van esély.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Biatorbágy térségében is baleset történt: öt autó ütközött össze. A 18-as kilométernél a forgalom egy sávon haladt, de azóta már újra teljes szélességében járható a pálya. 

A rendőrség közölte, hogy két gyermek és két felnőtt megsérült az M1-es autópályán, Budaörs környékén vasárnap kora délután történt balesetben, a sztrádán kifelé torlódik a forgalom. A baleset négy sérültjét a mentők kórházba vitték. Tart a helyszínelés, mintegy 2 kilométer hosszúságú torlódás alakult ki a pályán – írta a rendőrség

Távolabb, Győr térségében több jármű ütközött össze. A 123-as kilométernél a forgalom egy sávon halad. A torlódás közel 4 kilométeres

Az M5-ös autópályán, Budapest felé, Ócsa térségében két személygépkocsi ütközött össze. A 28-as kilométernél a forgalom csak a külső sávon halad. A torlódás 3 kilométeres

A 37-es főúton, Sátoraljaújhely térségében egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze. A 74-es kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat önkormányzati utakon terelik.