Elestek az autópályák a nyár utolsó napján

2024.08.31. 13:53
Az Útinform tájékoztatása szerint több autópálya és autóút, köztük az M0, M1, M3 és M5-ös autópálya is elesett, az érintett szakaszokon több kilométeres torlódásra kell számítani.

Több helyen torlódás alakult ki az autópályákon. Az Útinform balesetről és torlódásról számolt be.

Három személyautó ütközött össze az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Tata és Nagyigmánd között. A 75-ös kilométernél a belső sávot elzárták a forgalom elől, a torlódás 5 kilométeres. Az ellenkező irányban, a Budapest felé vezető oldalon, a 48-as jelű Szárliget csomópontnál két személyautó karambolozott. A forgalom csak a leállósávon halad, a torlódás meghaladta a 3 kilométert.

Az M3-as autópályán, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, a 103-as jelű Kál csomópontnál két személyautó ütközött össze, a torlódás 3 kilométeres.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Diósd térségében fix terelést építettek ki. A 9-es és 7-es kilométer között a belső és a leállósáv járható.

Egy korábbi baleset és a munkavégzés miatt 6-7 kilométeres a torlódás alakult ki itt.

Munkavégzés miatt torlódik a forgalom az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, az Örkényi csomópont után. A 57-es kilométer környékén a munkaterület mögött 4-5 kilométeres a torlódás. Szintén Röszke felé, Kiskunfélegyháza térségében a kiépített terelés mögött a 114-es kilométernél 2-3 kilométeres a torlódás.

Erős a forgalom a gyorsforgalmi utakon is, hiszen sokan haladnak az M7-es autópályán a Balaton felé, Tárnok és Martonvásár között, valamint az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Biatorbágy, Tata és Bábolna térségénél, valamint a hegyeshalmi határnál is.

A 37-es főúton, Sárospatak térségében, a 66-os kilométernél két gépkocsi ütközött össze. A fél útpályát elzárták a forgalom elől, a 471-es főúton, Nyírcsászári belterületén, az 58-as kilométernél két gépkocsi koccant össze. Itt is félpályás lezárást vezettek be.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport