Továbbra is araszolnak az autók az M7-esen, alig halad a forgalom Budapest felé

2024.09.01. 13:00
Közel 4 km-es a torlódás egy baleset, illetve sávszűkítés miatt az M7-es autópályán – közölte az Útinform. Arra is kitértek, hogy az M0-s autóút déli szektorán is hasonló mértékben lassul a forgalom.

Mint a beszámolójukban írták, az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 7-es főúti, Diósd kihajtó közelében fix terelést építettek ki. A 9-es és 7-es km között a forgalmat a belső és a leállósávra terelik. Hozzátették: 

A munkavégzés mögött lassult az előrejutás, közel 3 km-es araszolgatásra kell készülni.

Ezenkívül baleset miatt van forgalomkorlátozás az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 60-as Székesfehérvár-dél csomópontnál. Mind a három sávot lezárták a járműveket a leállósávra terelik.

Itt Közel 4 km-es araszolgatásra kell készülni az útinform szerint. 

Továbbá baleset történt az 55-ös főúton Mórahalom és Domaszék között, a 17-es km-nél. A főutat lezárták. Mind a két irányból Zákányszék felé lehet kerülni.

Végül arról is beszámolt az Útinform, hogy az M7-es autópályán szeptember 2-től lezárják a Kőröshegyi völgyhidat karbantartási munka miatt. Mindkét irány forgalmát a 112-es km-nél lévő Zamárdi-felső és a 125-ös km-nél lévő Balatonszárszó csomópont között a 7-es főút felé terelik.

Frissítés: 

Az M7-es autópályán, terelés előkészítés kezdődött Székesfehérvárnál. A 60-as és az 51-es kilométer között a belső sávot a főváros felé vezető oldalon lezárták, a járművek a háromból így csak két sávot használhatnak. Az erős forgalom miatt a terelés előtt 4-5 km-es torlódásban kell araszolgatni. 

Frissítés (20:30)

Este 20 óra után is több dugóban araszoló autós panaszkodott a közösségi oldalakon a lassú haladásra. Sokan tették fel a kérdést, hogy miért a vakáció utolsó napján kellett sávszűkítésbe kezdeni, ráérhetett volna hétfőn is a munka. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport