Közvetlen buszjárat indul Budapestről a közkedvelt ausztriai outletbe

2024.09.05. 20:29
Szeptember 20-án indul az első shuttle-járat Budapestről Parndorfba. A jegyek 29 euróba kerülnek majd, a buszok pedig egyszerre 20 embert tudnak szállítani.

Közvetlen buszjárat indul Budapestről az ausztriai Parndorf Designer Outletbe – írja a Telex. A magyarok közkedvelt úti céljára szeptember 20-ától lehet közvetlenül eljutni, első körben 20 fős shuttle-járatok indulnak majd Budapest belvárosából, a Báthory utcából. A jegyek 29 euróba (11 500 forint) kerülnek majd.

A busz reggel 9 órakor indul a fővárosból, majd Parndorfban öt órányi vásárlási lehetőség biztosítását követően délután 16:30-kor hozza haza az utasokat.

A buszjáratokat csütörtökön jelentették be Mario Schwann, az outletet működtető McArthurGlen globális outletspecialista helyi vezetője elmondta: a sok magyar vevő ellenére a cégük vezetői a nyitás óta még nem nagyon jöttek Magyarországra sajtóbeszélgetést tartani, azonban a jövőben változtatni fognak ezen.

A 37 ezer négyzetméteres területen jelenleg 160 designermárkát kínáló központ folyamatosan bővül, jelenleg szintén nagy fejlesztések előtt áll. A cég vezetése nagyon bízik abban, hogy a magyar látogatók továbbra is sokat vásárolnak majd náluk.