Ráfutásos baleset történt Üllőnél, kigyulladt egy autó Budapesten

2024.09.10. 10:30

Ráfutásos balesetet szenvedett kedd reggel egy kisteherautó és egy kisbusz az M4-es autóút 26–27-es kilométere között, a főváros felé vezető oldalon – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Az Üllőhöz közel történt karambolban érintett járművekben összesen heten ültek, hozzájuk mentő érkezett.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi Kondorosnál, az M44-es autóút 92-es és 93-as kilométerszelvénye között, Békéscsaba irányába – közölte a katasztrófavédelem. A szarvasi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon fél pályán halad a forgalom, a 94-es kilométernél a külső sávot zárták le.

Terelésekre és útlezárásokra kell számítani

A 37-es főúton, Arnót határában két személygépkocsi ütközött össze. Miskolc felé, az 1-es kilométernél a külső sávot zárták le, a 85-ös főúton, Csorna térségében szintén két személygépkocsi ütközött össze – írja az Útinform.

Kigyulladt egy személygépkocsi utastere Budapest XIV. kerületében, a Thököly úton, a Csantavér utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A raj egy vízsugárral körülhatárolta, majd eloltotta a lángokat.

Két új terelést építettek ki az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, Martonvásár és Polgárdi térségében is. A 29-es és a 35-ös kilométer között a határ felé a belső és az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom, míg Budapest felé a külső és a leállósáv vehető igénybe. A 80-as és a 83-as kilométer között Letenye felé a külső sávot lezárták.

Előreláthatólag péntekig mindennap 07:30 és 15:00 között burkolatjavítási munkákat végeznek az 55-ös főúton, a bajai Türr István Duna-hídon, a 103-as és a 105-ös kilométer között. Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon karbantartási munka folyik. Emiatt mindkét irány forgalmát a 112-es kilométernél lévő Zamárdi-felső és a 125-ös kilométernél lévő Balatonszárszó csomópont között a 7-es főút felé terelik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport