„Jövök főnök” – komédiába illően jelent meg a rendőrök elől ágyneműtartóban bújkáló férfi, videón az eset

2024.09.11. 17:45
Az ágyneműtartóban találták meg a rendőrök a férfit, aki vasárnap közúti balesetet okozott, majd segítségnyújtás nélkül elmenekült Budapesten. A nem mindennapi esetről most egy felvételt is megosztottak az egyenruhások.

Mint írtuk, vasárnap reggel balesetet okozott egy férfi Budapesten, a VIII. kerületben. A jármű vezetője hirtelen fékezett, ezért hátulról egy másik autó nekiütközött. A sofőr és női utasa kiszálltak a felborult járműből, és elmenekültek. A nagy rohanásban M. Zoltán a személyi igazolványát is a helyszínen hagyta, így a rendőröknek nem volt nehéz dolguk az azonosítással. 

A járőröket nem túl meggyőző higgadtsággal fogadták az ottlakók, majd azt állították, hogy napok óta nem hallottak a 30 éves férfiról – számolt be Facebook-bejegyzésében a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). 

Az egyik nő különösen gyanús lett az egyenruhásoknak miután feltűnően őrzött egy kanapéágyat a lakásban. A rendőrök megkérték, hogy üljön át máshová, majd kihúzták az ágyneműtartót.

„Jövök főnök” – reagált a férfi a rendőröknek, miután kiparancsolták a rejtekhelyéről.

M. Zoltánt a rendőrök előállították, megbilincselték, majd a kerületi rendőrkapitányságra vitték. A férfit korábban eltiltották a vezetéstől, érvényes jogosítványa sem volt, valamint a szonda is pozitív értéket mutatott. 

A balesetben a vétlen autós utasa is megsérült. Az ügy körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitány vizsgálja. Az őrizetbe vételről készült felvételt Facebook-oldalán osztotta meg a BRFK.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport