Kovács Gergely szavazással készül az októberi alakuló ülésre a 12. kerületben

2024.09.15. 13:18
Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke, Hegyvidék leendő polgármestere szavazásra bocsájtotta, mit viseljen a 12. kerületi önkormányzat októberi alakuló ülésén.

Kovács Gergely már nagy erőkkel készül a 12. kerületi önkormányzati alakuló ülésre. Ezt onnan tudjuk, hogy megosztott egy bejegyzést Facebookon, amelyben öltözködési tanácsot kért/nem kért a követőitől. 

Természetesen nem érdekel a véleményetek és nem is az alapján fogok dönteni, ezért szavazhattok emojikkal, hogy milyen ruhát viseljek az októberi alakuló ülésen!

– fűzte a posztjához a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke. 

A poszthoz egy viccesnek szánt fényképet is csatolt a politikus, amelyen ötféle öltözékben látható, a hétköznapi pólótól a búvárruhán át a szkafanderig. A követői pedig emojikkal jelezhetik, hogy melyikbe látnák legszívesebb Kovács Gergelyt az említett alakuló ülésen.

Mint ismert, Június 9-én Budapesten a XII. kerületi választópolgárok úgy döntöttek, hogy Kovács Gergelyre bízzák a Hegyvidék vezetését, aki megválasztásának estéjén ígéretet tett a kerület Turul-szobrának elszállítására. Nemrég az Indexnek nyilatkozott a kérdéses emlékműről, akkor azt mondta:

Az biztos, hogy a Turul-szobor ebben a formában nem áll ott öt év múlva, de meg kell kérdeznünk a kerület lakosait.

Az MKKP elnöke egy ideje levélben várja az ötleteket, hogy mi legyen a kerület ikonikus szobrával, nemrég beszámoltunk arról, hogy a leendő polgármesternek nagyon megtetszett a MIÉP ötlete, vagyis az, hogy a bontási és szállítási költségeken túl a kerület képviselő-testülete által megállapított méltányos és reális összegű megváltási díjat is hajlandóak kifizetni a szoborért.