Európai sztárszépségek is összecsapnak a Hell Boxing Kingsben

2024.09.16. 12:41
November 10-én startol az 1 millió dollár összdíjazású Hell Boxing Kings. A televízióban közvetített élő show-ban nemcsak neves ökölvívók mérkőznek meg, hanem 10 ország ismert sztárjai is. A nemzetközi versenyre több mint 14 ezren jelentkeztek, amelyből a kvalifikációs küzdelmeket követően a legjobb 32 versenyző jutott tovább.

Több mint 14 ezren jelentkeztek az egymillió dolláros összdíjazású Hell Boxing Kings nemzetközi versenyre, melyből a kvalifikációs küzdelmeket követően a legjobb 32 versenyző jutott tovább – olvasható a Hell sajtónyilatkozatában.

Az ökölvívóverseny negyeddöntőjében kilenc magyar bokszoló, Oláh Levente, Búza Rafael, Gémes Levente, Mester Soma, Száraz Gergely, Csiki Róbert, Kovács Kruzító, valamint a nehézsúlyú Kiss Levente és Bernáth István folytathatja a küzdelmet. A bokszolók mellett a celeb kategóriában hírességek is összecsapnak egymással.

Szlovákiát az ismert műsorvezető és influenszer, Samuel Miskov képviseli majd, akinek több mint 200 ezer követője van az Instagramon, Csehország színeiben pedig a Love Island című műsor győztese, Denisa Valova érkezik, aki nem mellesleg a brünni Masaryk Egyetem fogorvostan-hallgatója.

Brasch Bence ismét ringbe száll

A ringben láthatjuk majd az ismert magyar színészt és énekest, Brasch Bencét is, aki sikeresen szerepelt egy tehetségkutató műsorban, dalai pedig mostanra meghaladták az egymilliós megtekintést a YouTube-on.

Tudom, hogy oda kell figyelnem arra, hogy mennyit alszom és mit eszem a nap folyamán. A tőlem telhető legjobban készülök a meccsekre. A boksz kezd rutinná válni az életemben, és szó szerint mosolyogni kezdek sportolás közben

– árulta el a magyar színész.

A ringből az európai szépségek sem hiányoznak. A celebek legnépszerűbb arcai közé tartozik a szerb Una Kablar, akinek több mint 600 ezer követője van az Instagramon. Una tetoválóművész és főállású influenszer, a többi sztárbunyóshoz hasonlóan ő sem találkozott még ellenfelével. Szintén ringbe száll a népszerű azerbajdzsáni tartalomkészítő, Fatima Ahmadova, aki magával ragadó tartalmainak köszönhetően 1,2 milliós rajongótáborral büszkélkedhet.

A pikáns posztok gyakran feltüzelték a bolgár Instagram-sztár, Zlatka Dimitrova rajongóit, aki 2009-ben a Playboy neves férfimagazin playmate-je volt. A horvát zászlót a vad influenszer, a feltűnő szépségű Ela Jerkovic viszi a ringbe. Magyarországot a hölgyek versenyében pedig egy másik szépség, Berki Renáta képviseli a Hell Boxing Kings egyedülálló versenyén, aki egyre jobban ismeri már a sportágat, úgy, hogy közben üzletasszony, influenszer és édesanya is.