Meghalt Gryllus Dorka százéves nagymamája, Gryllus Vilmosné

2024.10.05. 16:36
Gryllus Dorka szombaton a közösségi oldalán közölte, hogy elvesztette nagymamáját, százéves korában meghalt id. Gryllus Vilmosné. Korábban a színésznő elárulta, hogy mamája világhírű feltaláló volt, akinek a cukoriparban voltak nemzetközileg is elismert találmányai.

Százéves korában meghalt id. Gryllus Vilmosné – számolt be nagymamája elvesztéséről Gryllus Dorka szombaton a Facebookon.

Drága szívem, így maradsz velem örökre, ezzel az el nem múló, szerető, biztató mosollyal az arcodon. Hálám és szeretetem örök. Id. Gryllus Vilmosné 1924. 08. 24.–2024. 10. 04.

– írta közösségi oldalán a színésznő.

Korábban a Story magazinnak elárulta, hogy nagymamája világhírű feltaláló, sőt még egy amerikai magazinban is szerepelt. Id. Gryllus Vilmosnénak a cukoriparban voltak nemzetközileg is elismert találmányai, unokája tájékoztatása szerint első nőként még egy amerikai magazinban is szerepelt. „Ő szinte már csak fekszik, néha még beszélget, néha tudja, ki vagyok, néha nem, de nagyon örülök, hogy itt van még velünk. Igen, sok mindenben ő a példaképem, a hosszú életben is” – fogalmazott akkor Gryllus Dorka.