Elfogta a rendőrség a Valkó közelében halálos balesetet okozó sofőrt

2024.10.11. 17:56
Jogosítvány nélkül vezetett az a férfi, aki halálos balesetet okozott, majd segítségnyújtás nélkül elsétált a helyszínről. A szabálytalan sofőrt a baleset követően a rendőrség elfogta és kihallgatta.

Elfogták azt a férfit, aki csütörtökön halálos balesetet okozott autójával Valkó közelében, majd elhagyta a helyszínt – közölte pénteken a rendőrség honlapján a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy egy 32 éves gödöllői férfi előzés közben nem tartott megfelelő oldaltávolságot, és nekiütközött egy másik járműnek. A szabályosan közlekedő autó sofőrje – egy 58 éves zsámboki férfi – olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét veszítette.

A balesetet okozó F. Róbert a baleset után elsétált a helyszínről, a rendőrök azonban rövid időn belül elfogták, és segítségnyújtás elmulasztása, valamint halálos közúti baleset okozása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az is kiderült, hogy az autót jogosítvány nélkül vezette, így ezért is eljárás indult ellene. A rendőrség őrizetbe vette a férfit és kezdeményezte a letartóztatását.