Halálra vertek egy magyar férfit Németországban egy szórakozóhely előtt

2024.10.15. 19:54
A nyomozás jelenlegi állása szerint a tömegverekedést megelőzően három magyar állampolgár összetűzésbe került a klub biztonsági személyzetével, mert korábban kitiltották őket a szórakozóhelyről. A 41 éves magyar férfi a felsőtestét és a fejét ért heves rúgások következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, súlyos sérüléseibe a kórházban belehalt.

Vasárnap éjjel 2 óra körül tömegverekedés tört ki egy magyar és egy német csoport között a németországi Altöttingben, a Marienstrasse egyik szórakozóhelye előtt, ennek következtében életét vesztette egy 41 éves magyar állampolgár – írja a Blikk.

A nyomozás jelenlegi állása szerint a tömegverekedést megelőzően három magyar állampolgár összetűzésbe került a klub biztonsági személyzetével, mert korábban kitiltották őket a szórakozóhelyről.

A vita rövid időn belül verekedéssé fajult, amiben többen is súlyosan megsérültek. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 33 éves magyar férfi súlyos sérülést szenvedett a fejét ért rúgásoktól, míg egy 38 éves német állampolgár közepesen súlyos sérülést szenvedett a felsőtestét ért késszúrásoktól, amelyeket a háromfős magyar csoport okozott.

Egy másik, 41 éves magyar állampolgár szintén számos, a felsőtestet és a fejet ért heves rúgások következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, súlyos sérüléseibe a kórházban belehalt.

Az ügyészség és a bűnügyi osztály most két gyanúsított ellen folytat nyomozást emberölés vádjával, egy gyanúsított ellen pedig emberölés kísérlete és súlyos testi sértés miatt. A mühldorfi bűnügyi osztály nyomozói még vizsgálják az eset körülményeit. A rendőrség a lakosság segítségét kérte, felszólították a szemtanúkat, hogy jelentkezzenek tanúskodni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport