Megnőtt a teherautók várakozási ideje a Csongrád-Csanád vármegyei határátkelőhelyen

2024.10.19. 12:29
Informatikai hiba miatt megnövekedett várakozási idővel kellett számolniuk mindkét irányban a tehergépjárműveknek a röszkei és csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyeken és a nagylaki közúti határátkelőnél szombat délelőtt. A hatóságok helyreállították az informatikai rendszert, a határforgalom akadálytalanul halad Csongrád-Csanád vármegyében.

Megnövekedett várakozási idővel kellett számolni a tehergépjárműveknek be- és kilépő irányban a Csongrád-Csanád vármegyei határátkelőhelyeken – adta hírül az MTI a rendőrség szombat délelőtti közleményére hivatkozva.

A tájékoztatás szerint a társszerveknél bekövetkezett informatikai hiba miatt kellett megnövekedett várakozási idővel számolniuk mindkét irányban a tehergépjárműveknek a röszkei és csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyeken és a nagylaki közúti határátkelőnél.

A gyorsabb átlépés érdekében a Szerbiába tartó tehergépjárművek választhatják a tompai közúti határátkelőhelyet.

Frissítés:

Akadálytalan a teherautók ki- és beléptetése a Csongrád-Csanád vármegyei határátkelőhelyeken, ahol korábban informatikai hiba miatt alakult ki várakozás – közölte a rendőrség a honlapján szombaton délután. A hatóságok helyreállították az informatikai rendszert, a határforgalom akadálytalanul halad Csongrád-Csanád vármegyében.