Kigyulladt egy teherautó az M7-es autópályán Budapest felé, sokfelé nagy a torlódás

2024.10.21. 06:48
Az ország több autóútján is nehéz közlekedni hétfő reggel, az M7-es egyik szakaszán még az egyik jármű is lángra kapott. Helyzetjelentés az Útinform híreiből.

Az M0-s autóút északi szektorán lerobbant egy teherautó az M2-es autóút csomópontjában, a 71-es kilométernél. Az M3-as autópálya felé a külső sávot lezárták, míg a déli szektorban dilatációs szerkezetet javítanak a Hárosi Duna-hídon – írja az Útinform.

A 17-es és 14-es kilométer között, az M1-es autópálya felé vezető oldalon lezárták a gyűjtő-elosztó és a külső sávot. A járművek 4-5 kilométeren torlódnak.

Az M5-ös autópályán új terelést építettek ki a Budapest felé vezető oldalon, az M51-es autóúti csomópont közelében. A 16-os és a 14-es kilométer között a külső sávot lezárták. Torlódnak a járművek.

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a Lepsényi pihenőhely közelében kigyulladt egy teherautó, így a 83-as kilométernél egyedül a belső sáv járható.

A 10-es főúton, Lábatlan belterületén egy személyautó motorossal ütközött. Az 58-as kilométernél a helyszínelés idejére a fél útpályát lezárták.