Kiderül, hogy kereshetünk pénzt a mesterséges intelligenciával

2024.10.21. 15:59
A Femina Klub októberi előadásán a mesterséges intelligencia lesz a középpontban. A résztvevők megtudhatják, hogy milyen szerepe van a mesterséges intelligenciának a mindennapjainkban, és hogyan alakíthatja át a jövőnket ez az új technológia. Szily Nóra Rab Árpád trend- és jövőkutatóval beszélget majd.

A mesterséges intelligencia az utóbbi évtizedek egyik legdinamikusabban fejlődő technológiája, amely alapjaiban változtatja meg mindennapi életünket, munkavégzési szokásainkat és társadalmunk működését. A mesterséges intelligencia lehetővé teszi a gépek számára, hogy az emberhez hasonló módon tanuljanak, értsenek, hozzanak döntéseket és oldjanak meg problémákat, így segítve bennünket a világ számos területén.

A Femina Klub októberi előadásán kiderült, hogyan formálja át a mesterséges intelligencia az életünket, hogy milyen lehetőségeket és kihívásokat tartogat számunkra gyorsan változó világ, és arra a kérdésre is választ kapunk, hogy hogyan válthatjuk ezt az innovációt pénzügyi előnyökre.

Rab Árpád, a jövőkutatás egyik kiemelkedő alakja, aki az előadáson elkalauzolja a résztvevőket a technológia jelenébe és jövőjébe, valamint megmutatja, hogyan lehet okosan és hatékonyan használni a mesterséges intelligencia adta lehetőségeket. A jövőkutatóval Szily Nóra beszélget majd.