Lezuhant egy hídról és meghalt egy férfi Etyeken, a rendőrség vizsgálja az esetet

2024.10.22. 18:43
Múlt pénteken az etyeki patakba esett egy 40 éves férfi, akit először újraélesztettek, majd meghalt a kórházban. Az illetékes Bicskei Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet. A híd mellé felújítás miatt nem került vissza a korábban ott lévő védőkorlát, melyet a lakosság már többször jelzett az önkormányzatnak.

Október 18-án érkezett bejelentés a rendőrségre Etyeken, hogy a Horváth utcában a patak hídjáról leesett és megsérült egy 40 éves férfi. A helyszínen sikeresen újraélesztették, majd az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint kórházba vitték, ahol azonban később meghalt − szúrta ki a Telex.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a hírt, mely szerint lezuhant és meghalt egy ember Etyeken a Horváth utcában, emiatt a Bicskei Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

A baleset után a Redditen osztottak meg egy bejegyzést, mely szerint a lakosság már többször jelezte az etyeki önkormányzat felé, hogy védőkorlát kellene az érintett útszakaszon, mely korábban valóban volt a helyszínen, de felújítás történt és utána nem építették vissza a korlátot.