A Dunába gurult egy autó Szentendrénél, meghalt az idős sofőr

2024.10.23. 11:49
Egyelőre tisztázatlan okból a Dunába hajtott egy idős sofőr az autójával a szentendrei révnél. A búvárok sajnos már csak a holttestét tudták felszínre hozni.

Belegurult egy idős férfi az autójával a Dunába Szentendre és Leányfalu határában, a révnél. A szemtanúk beszámolója szerint az autó hamar elmerült, a férfi holttestét búvárok emelték ki a vízből – tudta meg a Blikk

Egy, a tragédia időpontjában a révnél várakozó férfi azt mondta a lapnak, hogy át akartak kelni a komppal, de a révész szólt nekik, hogy egy darabig nem fog járni a komp, mert beleborult egy autó a vízbe. Percekkel az eset után megérkeztek a helyszínre a tűzoltók és a mentők, még egy mentőhelikopter is körözött a levegőben, ami végül nem tudott hol leszállni. A lap beszámolója szerint időközben a halottszállító autó is begördült. 

Az autót vezető férfit és a járművet búvárok keresték, de már csak a holttestét tudták a felszínre hozni. Egyelőre nincsenek pontos információk arról, hogyan történt a baleset. Lehetséges, hogy a jármű vezetője rosszul lett, vagy a kompra várva nem húzta be a kéziféket.