Már korán reggel beindult az élet, karambol miatt torlódik az M3-as

2024.10.27. 07:18
Utoléréses balesetet szenvedett két autó az M3-as autópálya 16-os kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon. A hatóságok már a helyszínre érkeztek, és kezelik a szituációt, de a hírek szerint sávlezárásra kell számítani a térségben, ami torlódáshoz és hosszabb eljutási időhöz vezet.

Két gépkocsi szenvedett utoléréses balesetet az M3-as autópálya 16-os kilométerszelvényénél, Fót térségében. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A forgalmi akadályt okozó balesethez a társhatóságok is kiérkeztek – jelentette a katasztrófavédelem. Hozzátették, hogy a térségben sávlezárásra számítsanak az arra közlekedők.

Emellett összeütközött két gépkocsi a Dudart és Csetényt összekötő út 10-es kilométerszelvényénél. A zirci önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére.

Az Útinform közleménye alapján az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében, a 166-os és a 156-os kilométer között a Budapest felé vezető oldalt újítják fel. A főváros felé tartókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik.

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 67-es kilométernél lévő Lajosmizse csomópontban felújítási munka miatt lezárták a fel- és lehajtó ágat, valamint a pihenőbe sem lehet behajtani. A főváros felé tartókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik.

A végére pedig egy jó hír is érkezett: az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi Duna-híd garanciális javítási munkálatai az előzetes tervekhez képest hamarabb befejeződtek, a terelés elbontását követően immár újra korlátozás nélkül haladhatnak az erre közlekedők.