Orbán Viktorral indítja a kampányt Budapesten a Fidesz

2024.04.12. 18:10 Módosítva: 2024.04.12. 18:17
A miniszterelnök április 19-én, pénteken, 15 órakor Budapesten, a Millenárison mond beszédet, amivel hivatalosan kezdetét veszi a Fidesz választási kampánya – osztotta meg a hírt Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója közösségi oldalán.

„Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát! Az európai parlamenti (EP) választásra készülve Választási Manifesztumot fogad el a Fidesz” – ismertette Menczer Tamás, hozzátéve: a rendezvény Orbán Viktor miniszterelnök beszédével kezdődik, ami a közösségi médiában is követhető lesz. 

A Fidesz országos választmánya által elfogadott Választási Manifesztumban részletezik a június 9-ei választás tétjét és a Fidesz legfontosabb céljait.

Menczer Tamás megjegyezte: „rendkívüli jelentőségű választás előtt állunk, hiszen a szomszédunkban már több mint két éve háború dúl, a világban háborús készülődés látható, a harmadik világháború veszélye soha nem volt akkora, mint napjainkban. Most a háború és a béke között kell választanunk!” – húzta alá.

„Mi nemet mondunk a háborúra, meg akarjuk őrizni Magyarország békéjét és biztonságát, de a nyomás a háborúpártiak részéről egyre nő, így hazánk békéjének megőrzése csak a magyar emberek támogatásával lehetséges” – hangsúlyozta a kommunikációs igazgató. Hozzátette: „továbbra is nemet mondunk a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára is”.

Majd azzal zárta, hogy számukra Magyarország az első. „Hajrá, Magyarország! Hajrá, Fidesz!” – írta Menczer Tamás közösségi oldalán.

A helyi önkormányzati és az európai parlamenti választások kampányidőszaka 2024. április 20-ától június 9-én, 19.00 óráig tart, a szavazóhelyiségben szavazni június 9-én, 6 órától 19 óráig lehet majd.