2024. június 16. 15:00
Lengyelország
Hollandia
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia
Dánia
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia
Anglia

Szentkirályi Alexandra: Ez egy újabb szerelmi vallomás Karácsony Gergelytől

2024.05.22. 12:57
„Lehet, hogy önt boldog emlékek kötik ahhoz a hét évhez, amikor Gyurcsány Ferenc politikai tanácsadója volt, de a magyarok kínkeservesen megszenvedték a rendőrterrort, az ország kirablását és a hazugságokat” – így üzent Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt Karácsony Gergelynek.

„Újabb szerelmi vallomás Karácsonytól” – kezdte a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje a legújabb videóját, amelyben a főpolgármester egyik interjúját idézi. Karácsony Gergely korábban a Telexnek azt mondta: „Azt látom, hogy ez a politikai szövetség és annak a vezetője olyan dolgokat mond Magyarország jövőjéről, amit én szeretnék, ha megvalósulna.” Erre Szentkirályi Alexandra feltette a kérdést: „Hogy tessék?”

Lehet, hogy önt boldog emlékek kötik ahhoz a hét évhez, amikor Gyurcsány Ferenc politikai tanácsadója volt, de a magyarok kínkeservesen megszenvedték a rendőrterrort, az ország kirablását és a hazugságokat.

Szentkirályi Alexandra szerint ugyanis a mostani főpolgármester azt akarja, hogy az országban újra visszatérjen a Gyurcsány-korszak, „mert szerinte az tesz jót az országnak”.

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony Gergely hozzáállása változatlan, ahogy régen, úgy most is „Gyurcsányék hű alattvalója”.

„Karácsony teljesítményével Gyurcsány elégedett, de a budapestiek nem! Változást Budapesten!” – zárta videóját.

Ahogy azt korábban megírtuk, a közelgő önkormányzati választáson az egyik legkeményebb csata a főpolgármesteri címért zajlik majd. A június 9-i voksoláson induló jelölteket emiatt arra kértük, mondják el az Index olvasóinak, miért tartják magukat a legalkalmasabb személynek Budapest vezetésére, hogyan látják a főváros jelenlegi helyzetét, és milyen tervekhez kérik a választópolgárok felhatalmazását megválasztásuk esetén.

Elsőként Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje osztotta meg velünk az elképzeléseit: