2024. június 17. 15:00
Románia
Ukrajna
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00
Belgium
Szlovákia
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország

Menczer Tamás szerint „összecsinálta magát” Piliscsaba KDNP-s polgármestere

2024.05.26. 20:01
Menczer Tamás megdöbbent azon, hogy Piliscsaba KDNP-s polgármestere szülői panaszra áthelyezteti a kormány egyik háborús plakátját. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Farkas András „összecsinálta magát″. A politikus szégyelli, hogy a közösségükben ilyen „gyáva emberek″ vannak.

Piliscsaba KDNP-s polgármestere szombaton jelezte közösségi oldalán, hogy bár nem sért jogszabályt a kormány háborús plakátja, mégis több szülő panaszkodott arra, hogy túl közel van a helyi általános iskolához. 

Farkas András egyeztetett a képviselő-testület tagjaival, és úgy döntöttek, hogy a jövő héttől áthelyezik a hirdetést. A politikus 2014 óta vezeti a települést, ám idén nem indul újra a polgármesteri posztért.

Menczer Tamás a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában többek között Piliscsaba KDNP-s polgármesterének döntéséről is beszélt.

A Fidesz kommunikációs igazgatója megdöbbent azon, hogy Piliscsaba KDNP-s polgármestere az iskola mellől akarja eltávolítani a Stop háború! feliratú plakátot. Szerinte a hirdetmény teljesen jogszerűen lett elhelyezve egy közterületi helyen. Mint mondta, a gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt.

Piliscsabán az történt, hogy a helyi baloldali, háborúpárti önkormányzati politikusok támadták meg a plakátot. Ezt követően a helyi KDNP-s polgármester a fideszes választókerületi elnökkel, Czuczor Gergellyel együtt összecsinálta magát, és teljesítette azt a parancsot, amit a helyi háborúpárti baloldali politikusok kiadtak. Ez szégyen 

– fejtette ki az adásban Menczer Tamás.

Hozzátette, szégyelli, hogy a közösségükben ilyen „gyáva emberek” vannak. A Fidesz kommunikációs igazgatója közösségi oldalán is megerősítette, hogy „nincs helyük közöttünk azoknak, akik gyáván kiszolgálják a baloldalt”.