József, Bánk
-6 °C
0 °C

Közbeszerzési eljárást írtak ki augusztus 20-ai ünnepségekre

2003.05.01. 10:18
A Miniszterelnöki Hivatal tárgyalásos közbeszerzési eljárást írt ki a 2003. augusztus 20-i nemzeti ünnep központi állami rendezvényeinek megszervezésére és lebonyolítására. A központi állami ünnep helyszínei az idén Budapesten, Székesfehérvárott és Debrecenben lesznek.
A Miniszterelnöki Hivatal (MeH) hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos közbeszerzési eljárást írt ki a 2003. augusztus 20-i nemzeti ünnep központi állami rendezvényeinek megszervezésére és lebonyolítására. A Közbeszerzési Értesítő ismerteti, hogy a központi állami ünnep helyszínei az idén Budapesten, Székesfehérvárott és Debrecenben lesznek.

Referenciák

A MeH a tárgyalásos eljárást azzal indokolta, hogy a beszerzéssel összefüggő ellenszolgáltatás és egyéb szerződéses feltételek előzetes meghatározása nem lehetséges olyan pontossággal, illetve egyértelműséggel, amely lehetővé tenné a nyílt vagy meghívásos eljárásban a legkedvezőbb ajánlat kiválasztását.

A kiírás szerint a rendezvényekkel kapcsolatos utómunkálatokat, a díszletek, kordonok lebontását, elszállítását, a területek felszabadítását legkésőbb augusztus 23-ig kell teljesíteni.

A tender szerint a jelentkezőknek az előző két évben rendelkezniük kell évente legalább 3 referenciával, amelyek együttes összege eléri a nettó 50 millió forintot, és a nettó éves árbevétel pedig a 150 millió forintot.

Tavaly 495 millióért ünnepeltünk

A MeH tárgyalásos közbeszerzési pályázatán 2002-ben a Multimedia Concerts Kft. nyerte el az augusztus 20-i ünnepségek szervezésének jogát. A kormány tavaly 495 millió forintos költségvetési keretet határozott meg az ünnepségek lebonyolítására.

A 2001. augusztus 20-i állami ünnepség megszervezésére és lebonyolítására az Országimázs Központ három eseti szerződést kötött a Happy End kft.-vel, és ténylegesen 831,4 millió forintot fizetett ki.