no

Fürdők Éjszakája negyedszer

2011.11.17. 11:51

A november 19-én negyedik alkalommal rendezik meg a Fürdők Éjszakáját a több száz éves budapesti gyógyfürdőkben, tájékoztatta lapunkat a Budapesti Városüzemeltetési Központ. Idén a főváros öt gyógyfürdője, a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Király és a Lukács 22 órától másnap hajnali 3-ig látogatható.

Selmeczi Dániel fotója az esemény hivatalos Facebook-oldaláról
Selmeczi Dániel fotója az esemény hivatalos Facebook-oldaláról

A Széchenyi Fürdőben Andro, Karmatronic és Whiteboy áll majd a dj pult mögött. A 3 kinti melegvizes medence kiválóan alkalmas arra, hogy a bulizók ne fagyjanak meg az egy szál fürdőruhában.

A Gellért Fürdő dj-i: Palotai, Superman, és Vida G. A szecessziós épület fő helyszíne a galériás nagy élménymedence lesz, de a férfi és a női termálmedencék is nyitva lesznek a rendezvény alatt.

A Rudas Fürdőben Jami, Hawlik és Soulja tolja. A török kori fürdő hangulata igazi csemege a fürdőkultúra rajongóinak. A Rudasba látogatók már a bejáratnál partizókba ütközhetnek, mert a dj pultot az aulában állítják fel.

A Király Fürdőben a Vízraktér buliján a vezetett fürdőtúrák mellett táncperformanszokat és tűzzsonglőrök előadását is élvezheti a közönség. Közreműködik: Infragandhi és dj Optique

Lukács Fürdő magas páratartalmáért Naga&Beta, Add 2 Basket, Crimson és Waxman felel. A századeleji kávéház hangulatát idéző fürdőben 2 dj-kiállás lesz, az egyik a 35 fokos kültéri élménymedence mellett, a másik pedig a beltéri aulában.

13

A szervezők a rendezvény biztonsága érdekében minden érintett szakhatósággal egyeztettek, illetve beszerezték a szükséges engedélyeket és biztonsági terveket is. A fürdők biztonsági előírásainak megfelelően a Fürdők Éjszakája idén is korlátozott létszámban lesz látogatható. A Széchenyi Fürdőben – méreteiből és adottságaiból és medencéiből kifolyólag – nagy partihangulat várható, a kisebb fürdőkbe viszont pár száz fő fér be egyszerre.

Riportunk az első Fürdők Éjszakájáról itt olvasható.