Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új buszjáratot indít a BKK

2013.04.30. 17:36

171-es jelzéssel indít új buszjáratot a BKK. A buszok május 1. és augusztus 31. között a hétvégi napokon, 10-20 percenként fognak közlekedni. A járat célja, a Csepeli Strandfürdő könnyebb megközelítése a nyári időszakban.

Az új járat a 71-es buszhoz képest rövidebb útvonalon, Csepel, Szent Imre tértől Csepel, Soroksári rév végállomásig, valamint a 71-es busztól eltérően a Katona József utca – Kassai utca útvonal helyett a Görgey Artúr tértől a 151-es buszjárat vonalán, a Széchenyi István utca – Késmárki utca útvonalon közlekedik majd.

A járat az útvonalán érintett minden megállóhelyen megáll, és csak az első ajtón lehet majd felszállni rá. A buszjárat közlekedését a BKK az időjáráshoz igazítja. Az autóbusz közlekedéséről a BKK telefonos ügyfélszolgálatán, a 06 1 258 46 36-os számon érdeklődhetnek.