Sára, Márió
-2 °C
1 °C
Index - In English In English Eng

Gyanús bőrönd miatt zártak le egy fél utcát az I. kerületben

2014.01.27. 21:51

Gazdátlan bőröndöt találtak Budapesten az I. kerületi Krisztina téren egy bank előtt – írja az MTI. A csomag átvizsgálásának idejére a Mészáros utca egy szakaszát lezárták.

A rendőrség szerint az I. kerületi bank előtt egy kuka alatt találták a bőröndöt. A rendőrök megkezdték az ismeretlen csomag átvizsgálását és az adatgyűjtést.

A Mészáros utca egy szakaszának lezárása a gyalogos közlekedést és a BKV-járatokat is érinti. A BKK szerint a rendőrség az I. kerületi Mészáros utcát a Krisztina tér és a Győző utca között zárta le, emiatt terelt útvonalon közlekedik a 105-ös és a 178-as busz.

A 105-ös az Apor Vilmos tér irányában nem érinti a Krisztina tér, a Győző utca és a Márvány utca megállót, míg a Gyöngyösi utca irányában a Győri út és a Mészáros utca megálló marad ki. A 178-as busz a Naphegy tér felé kihagyja a Krisztina tér megállót, a Keleti pályaudvar irányában pedig a Mészáros utca marad ki.

Frissítés: Csak ruhák voltak a bőröndben, a közltéka rendőrök. Feloldották az útlezárást is, ismét eredeti útvonalán közlekedik a 18-as villamos, a 105-ös és a 178-as busz.