Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mi lehet ez a rejtélyes bűz?

2014.03.15. 13:20 Módosítva: 2014-03-16 02:42:51

„Békásmegyer, Juhász Gyula utca, már reggel 6kor meleg, büdös szél fújt.” „A Somogyi Béla utcában, a Blaha Lujza térnél az enyhe kutyaszar vagy műtrágya szagot szintén lehet érezni.” „Budapesttől 20 kilométerre Pócsmegyer-Surányban is érezni, mi ezt kutyaszarszagnak gondoltuk” – olvasói levelek özönét kaptuk, miután megírtuk, hogy büdös van a városban. 

„Szerintem most van a trágyázás valahol, és a szél viszi a szagot” – találgatta egy olvasónk. Egy kollégánk okos barátként emlegetett ismerőse szerint viszont nem erről van szó: egyszerűen „a beinduló természet, a humusz, a földben élő baktériumok, gombák mind együtt eresztik ki magukból ezt a csodálatos szagot”.

Honnan származik a rejtélyes bűz?

  • 4556
    Trágyáznak valahol
  • 3464
    A beinduló természet, a humusz, a földben élő baktériumok, gombák mind együtt eresztik ki magukból ezt a csodálatos szagot