Albert, Lipót
2 °C
12 °C

A Határ útnál át kell szállni a metróról

2014.06.13. 08:58

Péntek este 10 órától vasárnap 18 óráig lezárják a ferihegyi gyorsforgalmi út egy szakaszát, a munka érinti a 3-as metrót és több buszt is. Szombaton és vasárnap a 3-as metró menetrend szerint közlekedik ugyan, de a Határ úti állomáson másik szerelvényre kell átszállni reggel 6 és este fél 11 között. Ugyanebben az időszakban a 200E reptéri busz terelt útvonalon közlekedik.

A BKK tájékoztatása szerint a Sibrik Miklós úti felüljáró felújításának újabb ütemében elbontják az elhasználódott tartóelemeket. Emiatt a Ferihegyi repülőtérre vezető útnak a Lehel utca és a buszterminál közötti szakaszát 22 órától vasárnap 18 óráig teljesen lezárják, a forgalmat pedig elterelik.

Hétfőre, azaz június 16-ára, valamint 19-ére és 22-ére virradóra a Sibrik Miklós úti felüljárót zárják majd le teljes szélességében. A munkálatok miatt vasárnap, június 18-án és 21-én este 10 órától üzemzárásig módosított útvonalon közlekedik a 68-as, a 85-ös, a 98-as, a 151-es, a 202E, valamint éjszaka a 909-es és a 968-as busz. A felüljáró felújítását áprilisban kezdték, és várhatóan 2016 első feléig tart, írja az MTI.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?