Bréking: Vasárnaptól újra teljes vonalon jár a 4-6-os

2015.05.21. 14:58 Módosítva: 2015.05.21. 15:01

Valószínűleg budapestiek tízezrei sóhajtanak fel megkönnyebbülten a BKK legújabb közleményét látva:

vasárnaptól újra a teljes vonalon jár a 4-es és a 6-os villamos, mert befejeződik a márciusban kezdődött felújítás a vonalon. A nagykörúti villamosok ettől a naptól a dél-budai végállomásuktól ismét a Széll Kálmán térig, a felújítás alatt álló tér Vérmező út menti oldalán kialakított ideiglenes végállomásig közlekednek.

Azért persze pénteken és szombaton lesz egy kis fennakadás, ugyanis elbontják az Oktogonnál kialakított ideiglenes végállomást, ezért ezen a két napon a Combinók dél-budai végállomásuktól csak a Blaha Lujza térig viszik az utasokat, ahonnan a Széll Kálmán tér felé a 4-6-os jelzésű pótlóbusszal lehet továbbutazni. De megéri a türelem, mert a közlekedési vállalat nem restelli kifejezni háláját:

a BKK köszönetét fejezi ki a budapestieknek a megértésükért és együttműködésükért, amellyel a felújítási munkákhoz viszonyultak és viszonyulnak, valamint azért, hogy a megváltozott forgalmi helyzetnek megfelelően közlekednek.

Arról, hogy miért kellett egyszerre nekilátni a 4-6-os villamos vágányainak, a fonódó villamoshálózat kiépítésének, és a Széll Kálmán tér átépítésének itt írtunk bővebben.