Csilla, Noémi
11 °C
28 °C

Július végéig dugó várható a Budaörsi úton

2015.06.21. 10:10

Június 21-én (vasárnap) nagyobb torlódásokkal járó vízvezeték-építés kezdődik a Budaörsi úton a Muskotály köz és a Homonna utca közötti szakaszon, írja a BKK. Várhatóan július 22-ig a városból kifelé tartók két, a centrum irányban autózók pedig egy sávon haladhatnak majd. A torlódások miatt azt kéri a BKK az autósoktól, ha tehetik, kerüljék el a Budaörsi út ezen szakaszát. 

A Budaörsi út kifelé haladó útpályáján a Fehérló utca (Zólyom köz) és a Nagyszőlős utca közötti szakaszán is zajlik majd a vízvezeték-építés, ezért nappal a munkaterület mellett szűkített forgalmi sávokban lehet haladni. A sávelzárással is járó munkákat a kisebb forgalmú esti időszakban (tervezetten este 20 és reggel 6 óra között) végzik. Ekkor csak egy forgalmi sáv lesz járható kifelé vezető irányban is.

A vízvezeték-építés július 22-ét követően is folytatódik majd: ekkor – szintén a városhatár irányú oldalon – a Homonna utca és a Dayka Gábor utca közötti, majd ezt követően a Dayka Gábor utca és a Rahó utca közötti szakaszon a szélső sávot zárják le, a három belső sáv járható lesz.