16:00, November 29.
Ecuador 1
Szenegál 2
Kalifa Nemzetközi Stadion A csoport
16:00, November 29.
Hollandia 2
Katar 0
al-Bajt Stadion A csoport
20:00, November 29. ÉLŐ
Wales 0
Anglia 0
Ahmad bin Ali Stadion B csoport
20:00, November 29. ÉLŐ
Irán 0
Egyesült Államok 0

Fejek hullottak a BKK-nál

2017.11.07. 10:43

November 1-jével távozott Horváth János gazdasági igazgató és Berger András informatikai projektvezető-szakértő a BKK-tól, tudtuk meg. Megkerestük Dabóczi Kálmán vezérigazgatót, aki közölte, hogy a távozások nincsenek összefüggésben a BKK visszavont online jegyértékesítési rendszerével.

A gazdasági igazgató "reorganizáció következtében" hagyja el a BKK-t, Berger András pedig közös megegyezéssel távozik. Ez utóbbi szakembert és cégének kapcsolatát az online jegyértékesítési rendszert szállító T-Systems-szel a Népszava szerint vizsgálja a rendőrség, bár ez nem játszott szerepet a távozásában Dabóczi szerint.

A nyári vizes vébére indított, könnyedén meghekkelt, aztán gyorsan visszavont BKK-s online jegyértékesítési rendszer átdolgozott verzióját a napokban mutatja be a T-Systems a BKK-nak, tudtuk meg. A rendszer átvételével azonban még meg kell várni a közbeszerzési döntőbizottság ügyben indított vizsgálatát, miszerint jogszerűen szerződött-e a rendszerre a BKK a T-Systems-szel. Ha igen, folytatják a bevezetést, ha nem, akkor új eljárást kell indítani az ügyben.  • Tippek
  • Bankszámla