Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Busz és autó ütközött össze a Rákóczi úton

2018.08.01. 18:45 Módosítva: 2018-08-01 20:44:42

Busszal ütközött egy autó Budapesten szerda kora este, a Rákóczi út hetedik kerületi oldalán a 86. szám előtt, írja az MTI. A balesetben 11 ember megsérült, körülményei egyelőre tisztázatlanok.

A forgalom rendőri irányítás mellett egy sávon felváltva halad.

Frissítés: A rendőrök szerda este fél nyolc körül befejezték a helyszínelést, és a forgalom újra zavartalanul halad, írja a Police.hu.

Olvasónk beszámolója szerint pedig a baleset nem a Rákóczi út hetedik kerületi oldalán történt, hanem a szemben a másik, nyolcadik kerületi oldalon, a 71-73-as számú házak előtt a Keleti pályaudvar irányába. "A mentőautók a 69. előtt álltak, a buszok a Keleti irányába két sávot váltva a legbelső sávban kerülték a helyszínt, óriási dugót okozva ezzel. A megjelölt 86. számú ház tényleg pont szemben, a VII. kerületi oldalon van, csak éppen nagyon nem ott történt a baleset."