Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Busz és autó ütközött össze a Rákóczi úton

2018.08.01. 18:45 Módosítva: 2018-08-01 20:44:42

Busszal ütközött egy autó Budapesten szerda kora este, a Rákóczi út hetedik kerületi oldalán a 86. szám előtt, írja az MTI. A balesetben 11 ember megsérült, körülményei egyelőre tisztázatlanok.

A forgalom rendőri irányítás mellett egy sávon felváltva halad.

Frissítés: A rendőrök szerda este fél nyolc körül befejezték a helyszínelést, és a forgalom újra zavartalanul halad, írja a Police.hu.

Olvasónk beszámolója szerint pedig a baleset nem a Rákóczi út hetedik kerületi oldalán történt, hanem a szemben a másik, nyolcadik kerületi oldalon, a 71-73-as számú házak előtt a Keleti pályaudvar irányába. "A mentőautók a 69. előtt álltak, a buszok a Keleti irányába két sávot váltva a legbelső sávban kerülték a helyszínt, óriási dugót okozva ezzel. A megjelölt 86. számú ház tényleg pont szemben, a VII. kerületi oldalon van, csak éppen nagyon nem ott történt a baleset."

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?