Erzsébet
1 °C
4 °C

Ötvenmillióért tupírozná imázsát a BKV

2008.08.14. 12:13
Beszámolót kér a BKV Felügyelő Bizottsága (Fb) a társaság menedzsmentjétől arról, hogy miért írtak ki nemrég egy ötvenmillió forintos tendert a teljes arculatváltásra. A pályázat értelmében várhatóan új logója lesz a vállalatnak és lecserélik a dossziéktól kezdve a megállókban lévő táblákat is.

Inkább a buszok karbantartására kellene pénzt átcsoportosítani, ahelyett, hogy a BKV arculatváltásra, azaz logócserére, a megállóban lévő táblák feljavítására, illetve a pénztárak felújítására költene 50 millió forintot, mondta Vitézy Dávid az közlekedési vállalat Felügyelő Bizottsága (Fb) egyik tagja.

A felügyelőbizottság egyébként délelőtti ülésén úgy döntött beszámoltatja a BKV-t arró, mi szükség is van az arculatváltásra. A hírek szerint a napokban a Moszkva téren elszabadult BKV-busz esete után szóba került a bizottsági ülésen a járművek karbantartása is, a tagok arra jutottak, megvizsgálják, miként lehetne erre a célra pénzt átcsoportosítani.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?