Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Áramütés ért egy trolivezetőt

2005.08.11. 15:02
A kardiológiai osztályra szállították azt a sofőrt, aki a 70-es trolin sérült meg. Áramütést szenvedett vagy csak könyökét verte be?

Áramütés érte csütörtök délelőtt azt a trolibuszvezetőt, akit kórházba is szállítottak Budapesten, adta hírül a HavariaPress. A 70-es busz vezetője az Olof Palme sétányon sérült meg.

A BKV ugyanakkor azt állítja, hogy nem áramütésről van szó, hanem a sofőr csak beverte a könyökét. Ennek ellentmond ugyanakkor, hogy a sofőrt mentővel azonnal az Erzsébet kórház kardiológiai osztályára szállították.

A sofőr jól van, mondta az Indexnek a közlekedési vállalat diszpécsere. A hírügynökség úgy tudja, hogy a múlt héten, az esős időben is történt egy hasonló eset. A BKV sajtóosztálya az Indexnek belekezdett a múlt heti eset részleteinek ismertetésébe, de aztán inkább elhárították a tájékoztatást.