Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kényszerleszállás Ferihegyen

2007.05.11. 16:14
Kényszerleszállást hajtott végre egy dán légitársaság repülőgépe Ferihegyen. A Stockholmba tartó gép pilótája a ferihegyi felszállást követően műszaki hibát észlelt, ezért a repülés megszakítása mellett döntött.

A műszaki hibás dán Sterling légitársaság Boeing 737-ese, 187 fővel fedélzetén rendben leszállt Ferihegyen. Sem a repülőgép, sem az utasok nem sérültek meg. A Havaria Press elsődleges információi szerint, emelkedés után az orrnál lévő segédszárny nem húzódott vissza a gép szárnyába, ezért döntötek a kényszerpihenő mellett.

Bajkó Erika a Polgári Légihatóság szóvivője az Indexnek elmondta, a műszaki hiba valóban a gép szárnyát érini, de az is lehet, hogy csak a visszajelző rendszertek jeleztek hibásan. A budapesti karbantartó személyzet átnézi a gépet, és szükség esetén meg is javítja azt. A gép továbbindulása egyelőre bizonytalan.