Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kizuhant egy utas menet közben a 30-as buszból

2008.04.22. 15:24
Vállcsont-repedéssel szállították kórházba szombaton a 30-as busz egyik utasát Budapesten, mivel a zsúfolt járaton az ajtónak dőlt, ami két megálló között megnyílt, és az utas a járműből az utcára zuhant.

Kizuhant egy utas szombat este egy focimeccsről hazatérő nézők miatt túlzsúfolt autóbuszból a Nádor utca és a Türr István utca kereszteződésében.

A nem mindennapi balesetről az Indexet egy olvasó tájékoztatta, a hírt csak kedden erősítette meg a BKV.

Az Újpest és a Keleti pályaudvar között közlekedő 30-as buszjáratot a BKV az egyik alvállalkozójával, a Nógrád Volánnal közösen üzemelteti. A balesetben érintett jármű a Nógrád Volán szóló Volvo busza volt.

A szerencsétlenül járt férfi a jármű második ajtajának dőlt neki, vélhetően nem egyedül. Ettől a terheléstől az ajtó kinyomódott (tehát nem kiszakadt vagy kiesett, hanem kinyílt) és az utas kizuhant az utcára. A kiesett férfi nem kért orvosi ellátást, hanem visszaszállt a járműre, ami tovább közlekedett.

A következő megállóhelyen a járművezető ismét megkérdezte, hogy nincs-e szüksége orvosi ellátásra, és ekkor a férfi már elfogadta a segítséget. A mentők vállcsont-repedéssel szállították kórházba.

A rendőrségi, valamint a műszaki vizsgálat a Nógrád Volánnál megkezdődött.