Judit
2 °C
7 °C

Dévényi Tibor: a netezők sunyi, simlis alakok

2002.06.26. 20:01 Módosítva: 2002-06-27 10:01:25
Az ISM frissen kinevezett tanácsadója nem észlelte a megbízásával kapcsolatos negatív visszhagokat, pláne nem az online sajtóban, mert az interneten "társadalomképtelen, sunyi alakok" tartózkodnak. Mondta egy internetes híroldalnak. Ocsovai Tamás, a GyISM helyettes államtitkára az Index fórumán elhatárolódott a tanácsadó kijelentésétől.

Az ISM tanácsadójának a napokban kinevezett Dévényi Tibor interjút adott az Axel.hu internetes magazinnak. A tévés személyiség neve a megbízását követően érthetően a címlapokra került.

 Kattintson a nagyításhoz!
 Dévényi Tibor folyékonyan beszél a gyermekek nyelvén
Klikk!

Ezzel kapcsolatban Dévényi Tibor elmondta, nem igazán hallott a kinevezését érintő negatív kritikákról, mert nem olvassa az internetes sajtót. Véleménye szerint az internetezők "társadalomképtelen, sunyi alakok, akik nem merik nyíltan felvállalni a saját véleményüket, hanem jobban esik nekik arctalanul mocskolódni."

További terveiről szólva arról biztosított mindenkit, hogy "18 évnyi Három Kívánság után azt hiszem elég jól értek a gyerekek nyelvén, azt hiszem, tudom, mi kell nekik."

A minisztérium elhatárolódik

Elhatárolódott Dévényi Tibor kijelentésétől - a netezők "társadalomképtelen, sunyi alakok" - Ocsovai Tamás a GyISM gyermek-, és ifjúsági ügyekért felelős helyettes államtitkára az Index politika fórumán. Mint írta Dévényi véleménye egyáltalán nem tükrözi az államtitkárság álláspontját. Ocsovai ígéretet tett az ügy tisztázására is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?