Edina
2 °C
18 °C

Vasárnap debütál Elek István az MTV-n

2003.05.19. 16:56
Vasárnap indul Elek István kéthetente jelentkező "nyilvánosságkritikai" műsora az MTV-n, a Késsel villával. A műsorban az MTV szerint valamennyi politikai irányzat és az összes szellemi irányvonal képviselteti magát.
Vasárnap indul Elek Istvánnak, a Heti Válasz főszerkesztőjének új műsora a Magyar Televízióban. "Minden műsoromban két vendéget hívok" - mondta el az Indexnek Elek, aki azonban nem tudott választ adni arra, hogy első alkalommal ki lesz a két meghívott. A "Késsel-villával" címmel és Nyilvánosságkritika Elek István találasában alcímmel jelentkező produkció a késő esti műsorsávban kapott helyet. Itt minden második héten Bánó András Sorskérdések című műsora jelentkezik.

"Az összes politikai irányzat és valamennyi szellemi irányvonal helyet kap az induló új műsorban" - közölte az Indexszel Csorba Mária, MTV-szóvivő, ismertetve a tévé vezetőinek megállapodását a Heti Válasz főszerkesztőjével

. Korábban Elek leendő műsorát a Magyar ATV-n sugárzott Pro vagy Kontra című produkcióhoz hasonlította, melyben szintén két vendége volt, egy jobboldali, illetve baloldali irányultságú gondolkodó. Elek azt mondta, új produkciójában nem feltételenül politikai irányultság alapján hív majd vendégeket.