Valér
4 °C
8 °C

F17: Fidesz-születésnap popzenészekkel

2005.04.12. 13:47
Kapcsolódó cikkek (1)
Roy és Ádám, United és Zanzibar fellépéssel rendez fiataloknak szánt évfordulós bulit a Fidesz. Az F17-re keresztelt rendezvényen a Bibó Kollégium után a városligeti jégpályán nyilvánosan is megünneplik a párt 17. születésnapját.

Keddtől hirdeti röplapokon a Fidesz a hétvégére tervezett nyilvános születésnapi rendezvényét.

Szűk körből

A párt hivatalos megalakulásának 17. évfordulóját a fideszes vezetők már megünnepelték a Bibó Kollégiumban. Két héttel a szűk körű megemlékezés után Orbán Viktor pártelnök részvételével a Városligetben is bulit rendez a párt. Az első nyilvános Fidesz-születésnapi rendezvényt F17 néven a műjégpályán tartják majd.

Piaci feltételekkel

A kétnapos bulin fellép többek között a United, a Zanzibar, Roy és Ádám valamint Dr. Jazz. Nyitrai Zsolt, a Fidesz kampányfőnök-helyettese elmondta, hogy a fellépők nem pártszimpátia, hanem a koncertszervezés piaci feltételei alapján vállalták a szereplést. Nyitrai hozzátette, hogy a közönségként sem csupán a Fidesz-tagokat várják a Városligetbe, hanem azokat is, akik csak egy hétvégi programra vágynak.

Asztal és kérdés

A rendezvényre asztalfoglalást is biztosít a párt honlapja, ahol a Kereszttűzben Orbán Viktor című programponthoz emailben küldhetnek kérdéseket az érdeklődők. A hagyományteremtőnek szánt F17-es rendezvény az előzetes becslések szerint 3-4 millió forintjába kerül majd a Fidesznek.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft