Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elutasítja Pető vádjait az MTV volt kulturális igazgatója

MTI
2002.08.11. 20:20
Rér Éva, a Magyar Televízió (MTV) volt kulturális igazgatója visszautasítja Pető Iván szabad demokrata országgyűlési képviselő pénteki sajtótájékoztatóján elhangzott azon állítását, hogy 20 millió forintos végkielégítést kapott volna. Rér Éva az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében úgy fogalmaz, hogy még nem is ismeri végkielégítésének pontos összegét.
A volt kulturális igazgató reagálásában kitér arra is: több, mint 30 évet töltött az MTV-ben, de "választási pártrendezvények háziasszonya" nem volt. Rér Éva szerint Pető Iván "a végkielégítések lebegtetésével palástolni szeretné azt a gyalázatot", hogy az MTV-nél immár másodszor kényszerítenek távozásra munkatársakat csupán azért, mert más a világképük, az ízlésük. A közleményben Rér Éva azt írja: megfontolja, hogy a hamis állítások miatt bírósághoz forduljon.