Fideszes képviselő különös autóbalesete?

Népszabadság
2003.11.19. 09:35
Különösnek mondott balesetről számolt be a tv2 online interjújában Szijjártó Péter fideszes képviselő. Elmondása szerint a sportminiszter néhány hete a parlamentben közlekedési balesettel fenyegette meg, a múlt héten pedig autójával valóban kisebb balesetet szenvedett. Reméli - közölte -, hogy ez volt "levadászásának végső állomása".

A közelmúltban az M5-ös kivezető szakaszán egy kamion balról előzte, és letörte autójának a visszapillantó tükrét - számolt be a történtekről a Népszabadságnak. - Mindössze nyolc centiméteren múlott, hogy nem történt különösebb tragédia. Az ügynek semmilyen következménye nem lett, annál is inkább, mert a kamion szélsebesen továbbhaladt, s a rendszámát sem lehetett leolvasni - tette hozzá a Fidesz politikusa.

Erről az esetről jutott eszébe Gyurcsány Ferenc egy általa felvetett interpellációra adott válasza. Akkor a miniszter múltjára vonatkozó kérdése kapcsán Gyurcsány Ferenc arra hívta fel az interpelláló Szijjártó Péter figyelmét, hogy ne nézzen folyton hátra, s ne nézze mindig a visszapillantó tükröt, mert a végén karambolozhat.