Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keller: elkészült a korrupcióellenes program

MTI
2004.07.05. 18:42
A közpénzügyi államtitkárság irányításával elkészült egy előterjesztés a kormány részére a korrupcióellenes cselekvési program meghirdetéséről - közölte sajtótájékoztatóján Keller László, amelyen felszólította az MDF parlamenti frakcióvezetőjét, "korrigálja" az államtitkárságot bíráló kijelentéseit.

A korrupcióellenes programhoz készült előterjesztésben többek között a beszerzési kultúra fejlesztésére, a megfelelő közvélemény-kutatások elvégzésére, valamint jogszabályok áttekintésére tesznek javaslatot - mondta a közpénzügyi államtitkár, aki tájékoztatóján részletesen foglalkozott Herényi Károly kijelentéseivel.

Az MDF-es politikus előzőleg kezdeményezte az államtitkárság működésének parlamenti vizsgálatát, mondván, a hivatal eddig minden eredmény nélkül, törvénytelenségek sorozatával végezte munkáját.