Jolán
2 °C
4 °C

A külügy államtitkára megy Medgyessy helyett a honvédelmi bizottságba

MTI
2004.07.07. 17:52
Összesen 21,5 milliárd forint értékben indulhatnak meg idén önkormányzati fejlesztések a kormány szerdai, a 2004. évi céltámogatásokkal kapcsolatos döntése nyomán. Gál J. Zoltán kormányszóvivő beszámolója szerint az idei 212 pályázat közül 54 szennyvíztisztással kapcsolatos beruházást és hét egészségügyi műszaki fejlesztési pályázatot támogatott a kormány.

Beszámolt arról is, hogy a kormány kétmilliárd forintos támogatást nyújt a sürgősségi fogadóhelyek létesítéséhez olyan kórházakban, ahol nincs intenzív osztály. A kormányszóvivő szerint a döntés értelmében a sürgősségi betegellátásra jelentkező betegeket egy helyen fogadják és látják majd el.

Gál J. Zoltán kérdésre válaszolva elmondta: Medgyessy Péter miniszterelnököt a Külügyminisztérium államtitkára képviseli majd a parlament honvédelmi bizottságának a Fidesz által kezdeményezett csütörtöki ülésén.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?