Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

A Fidesz szerint a puccsisták tartják sakkban Medgyessyt

MTI
2004.09.10. 12:16
A Fidesz valószínűsíti, hogy Medgyessy Péter miniszterelnök az általa puccsistáknak nevezett személyek nyomása alatt áll, ezért nem tisztázza egyértelműen: milyen korrupciós ügyekre gondolt az SZDSZ kapcsán - mondta Répássy Róbert fideszes képviselő pénteki sajtótájékoztatóján, Budapesten. Medgyessy Péter napokban írt nyílt levelében nem tisztázta ezt a kérdést, csak magyarázkodott - közölte.

A Fidesz-frakció a jövő héten több, az SZDSZ-t érintő ügyben interpellál a parlamentben. Firtatni fogja például a Sulinova Kht. ügyét, amelyet "SZDSZ-es pártkáderek vittek csődbe" - közölte Répássy Róbert. Ugyancsak rákérdez a Fidesz arra, hogy mi lett azzal az informatikai tárcához tartozó céggel, amelyet 60 millió forintért privatizáltak, majd az informatikai tárcától 600 millió forintos megbízást kapott. A Fidesz további kérdéseket intéz a jövő héten a kakaóbiztos számítógépek ügyében is - tette hozzá.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?