Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szijjártó megint Balatonőszödről

MTI
2004.09.22. 14:01
Szijjártó Péter fideszes képviselő szerdán az MTI-nek elmondta, hogy levélben szólította fel Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelöltet, hogy hozza nyilvánosságra a balatonőszödi villával kapcsolatos szerződéseket. A lízingszerződést Gyurcsány Ferenc cége és az állam közötte. Szijjártó mazokat a szerződéseket is kérte, amelyeket keretében az állam visszabérelte Gyurcsány Ferenctől a nyaralót.

"Ezt a két szerződést teljes egészében, mellékletekkel együtt hozza nyilvánosságra!" - szólította fel a politikus Gyurcsány Ferencet.

Zushlag János szocialista képviselő Szijjártó keddi tájékoztatójáran - ahol ugyancsak a szerződések nyilvánosságra hozatalát szorgalmazta a fideszes honatya - úgy reagált: Gyurcsány korábban már felajánlotta a szerződések közlését a Magyar Nemzetnek, a jobboldali napilap azonban nem élt a lehetőséggel.