Jenő
-3 °C
6 °C

Átszállították a K&H-ügy iratait az ügyészségre

MTI
2005.08.03. 14:58
Befejeződött az iratismertetés a K&H-ügyben, az iratokat szerdán átszállították a Fővárosi Főügyészségre. Az ügyészségnek 90 napja van, hogy benyújtsa a vádiratot a bíróságra.

A rendőrség június 15-én jelentette be, hogy befejezték a lényeges nyomozati cselekményeket, és megkezdik az ügyben keletkezett iratok ismertetését a gyanúsítottakkal és védőikkel. Az ügyben 273 embert hallgattak meg tanúként, ők döntően Kulcsár Attila ügyfelei és a K&H Equities-szel kapcsolatban lévő személyek.

Az ügy 26 gyanúsítottját 35 bűncselekménnyel gyanúsították meg, három személyt magánokirat-hamisítással, tizenkettőt sikkasztással, nyolcat pénzmosással, kettőt vesztegetéssel, egyet orgazdasággal gyanúsítanak, illetve van még bűnpártolással és befolyással üzérkedéssel gyanúsítottja is az ügynek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?