Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hat embert hallgatnak meg a rádióelnöki pályázók közül

MTI
2005.08.31. 15:59
Balogh Gábort, Benda Lászlót, Hollós Jánost, Szayly Józsefet, Cs. Tóth Jánost és Világi Gyulát kívánja meghallgatni a Magyar Rádió elnöki posztjára pályázó tizennégy jelentkezőből jövő hétfőn a közszolgálati médium kuratóriuma - közölte az MTI-vel a testület egy, neve elhallgatását kérő tagja szerdán. Ezzel ismertté vált az elnöki posztra pályázók teljes névsora.

Korábban neve nyilvánosságra hozatalához Avanesian Alex, az MR regionális főszerkesztő-helyettese, Balogh Gábor ügyvéd, Benda László, a Magyar Televízió (MTV) - előző körben egy szavazat híján elnökjelöltté vált - külpolitikai szerkesztője, Benedikty Béla, az MR szerkesztője járult hozzá. Ugyancsak pályázik B. Király Györgyi, az MR műsorvezetője, Fodor János műsorvezető, Győrffy Miklós műsorvezető-riporter, Pálffy István, az MTV Híradójának műsorvezetője, Siklós Erik riporter és Szomráky Béla, az MR volt szerkesztőségvezetője.

A Magyar Rádió Rt. elnöki tisztségére fél éven belül harmadszor írtak ki pályázatot.