Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kezdődhetnek a kihallgatások a Happy End ügyében

Magyar Hírlap
2002.04.04. 06:36
Várhatóan egy héten belül megkezdik a kihallgatásokat a Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóság (SZBEI) Aradi utcai épületében a Happy End Kft. különböző megbízásaival és szerződéseivel kapcsolatban. A lap értesülései szerint a nyomozók mindazokat a szerződéseket bekérik, amelyek Juhász Ferenc (MSZP) képviselő feljelentésében, illetve a feljelentés alapjául szolgáló újságcikkekben szerepelnek. A szocialista honatya március 25-én tett feljelentést az ügyészségen hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények alapos gyanúja miatt a Happy End Kft. több tízmillió forintos megbízásait, az alkalmazott cégek körét kifogásolva.

Az ügyészség az iratok áttanulmányozását követően feljelentés-kiegészítést rendelt el, amellyel az SZBEI-t bízta meg. A Magyar Hírlap úgy tudja, a feljelentés dokumentációja múlt pénteken megérkezett az Aradi utcába. A nyomozók várhatóan ma pontosítják, mely szerződések átvizsgálása, illetve a kft. munkatársai közül kinek a meghallgatása szükséges a részletek tisztázásához, információink szerint elsősorban a különböző megbízási szerződések és a családi-baráti kötődések egybeesését vizsgálják.