Ivó, Milán
EUR 383,34 Ft
USD 366,28 Ft
6 °C
26 °C

Május közepére hívták össze az MSZP pártkongresszusát

MTI
2002.04.27. 17:14
Az MSZP országos választmánya - az elnökség előterjesztése alapján - május 12-re hívta össze a párt kongresszusát, ahol a küldöttek beszámolót kapnak a koalíciós tárgyalások addigi eredményeiről és döntést kell hozniuk a koalíciós megállapodás feltételeiről - jelentette be Jánosi György, a testület elnöke az ülést követő sajtótájékoztatón szombaton, Budapesten.

Szavai szerint így minden esély megvan arra, hogy teljesüljön Medgyessy Péter ígérete, és május 20-ig lezárulnak a koalíciós tárgyalások az MSZP és az SZDSZ között. Jánosi György elmondta: a választmány értékelte a választás eredményét és a további teendőket is megvitatta.

Hangsúlyozta: a testület elfogadhatatlannak tart minden olyan kezdeményezést, amely megkérdőjelezi a választások eredményét. Ezért arra kérik Mádl Ferenc köztársasági elnököt, vesse latba minden politikai súlyát és tekintélyét az ország békéjének megőrzése, valamint az európai normák szerinti kormányzati átadás-átvétel érdekében.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek